Hlášení z I. tréninkových zkoušek

11.10.2013 20:48

Ty brďo! 8-O Lidi zlatý, tak máme tu taškařici zdárně za sebou :-D!

   Cítím se sice poněkud vyšťavena z toho napětí, aby to všecko klaplo, aby všichni přišli, počasí aby bylo úžasný, aby bylo dost propisek na vyplňování tabulek,.... a prostě tak nějak dál...

   A oni opravdu všichni přišli, ačkoli půl dne "chcalo jako vo žních" a né a né přestat a Fabio to chudák schytal jako první nejvíc, ale pak se někdo nahoře smiloval nebo ho votrávila naše umanutost a už jenom kapalo a pak ani to ne a i ti nejmenší tak mohli do tý mokroty vyběhnout aniž je protivný kapky vody mlátily do hlaviček. Všichni se pěkně vystřídali, Lucka pilně posuzovala a znamenala body, někomu to šlo líp a někdo se trochu zasekával, ale od toho jsou tréninkový zkoušky, aby se ti závodníci zocelili na cizím trávníku a pak ještě měli možnost konzultovat pěkně v suchu a docela i teple na čem a jak pracovat.

  Pěkný to bylo, co vám budu povídat, Gyro vybojoval  Fidorku na bronzové šňůrce, Petra s leopardem (zabte mě, jestli vím s kterým :-O) měli stříbrnou a kdo myslíte, že urval sušenku na zlatým provázku? No přece Milda a Jani Hujerovic! :-P

  No a jelikož máme Fidorek dost, bude se zase rozdávat. :-) Těšte se, další, tedy DRUHÉ TRÉNINKOVÉ ZKOUŠKY,  budou už  8.11.2013!          M.Z.

-----------------------

Ukázalo se, že dvě hodiny tréninku o šesti týmech je přesně to ono, takže u tohoto modelu zůstaneme. I frekvence cca 1 x za měsíc se zatím jeví jako dostačující. V případě zájmu je možné takové dvouhodinovky otevřít v jeden pátek dvě po sobě.