Mělo pršet...

18.04.2014 22:18

... a fakt pršelo. :-D

JENŽE !  My nejsme z cukru ( jasně, vyjma Venouška, Bíby a Nellynky, ale pardón, ti mají nárok a o tom žádná :-p) a dostavili jsme se v technicky možném, takřka plném počtu. (Bejt naši "tézetkáři - psovodi" pesani, dostali by ode mě kousek krůty a hubana za ucho  :-))).)

Ale k věci:

- dneska jsme po zimě měli poprvé možnost vyzkoušet venkovní podmínky v nehostinné, deštivé podobě

- nehostinnost nám byla hodně milostiva, zas tak hrozný to nakonec nebylo :-)

- prostory ZKO Újezda nad Lesy a vstřícnost vedení nám dnešní TZka hodně zpříjemnila - děkujeme!

- a děkujeme hlavně a především všem, které OB těší, kteří neustále pracují a baví se se svými psy  a jak mohou hledají a nacházejí prostřednictvím           této práce radost, smysl a obohacení svého všedního, lidského života ...

 Buďme tedy trpěliví, radujme se z malých pokroků.... a víte co - radujme se vůbec! Vždyť jsme tak jiní než oni, tak divní a těžko čitelní, náladoví a podivní... a přesto nám chtějí vyjít vtříc, udělat radost za kus párku... Lidi..! :-) (ehm, zase vyjma čivav a spol :-p)

V květnu máme Poniklou, ale v červnu jsme tu s tézetkami zas. Sledujte stránky. A na podzim bychom v tomto prostředí moc rádi uspořádali óbéčková OFIKA!

Na shledanou příště!

M & M

P.S.: Jednu připomínku káralku k zamyšlení bych ale měla - zatímco první na řadě ve skupinách si užili šrumec kolem akce a mohli se odkládat ve větší skupině, ti poslední byli zkoušeni opuštění davem a horko těžko k nim bylo možné najít parťáky na odložení. Prchali jste jako o překot. Že bychom snad vyhlásili pořadí a udělili titul Velikonočního borce nebylo vůbec myslitelný :-/. Škoda...

Jo a taky fotky tentokrát nebudou. To nám nějak uklouzlo, no... :-p