TAK JÁ VÁM TEDA ŘEKNU,

13.12.2013 22:28

že ti co chodí na "tézetka" ať už malí nebo velcí, se dvěma nohama nebo se čtyřma, to jsou teda šikulíci co mají patrně mezi předky nějakého seveřena ne-li dokonce přímo Eskymáka. :-)

 

Prostředí dnešních zkoušek skutečně nenabízelo teplo "na tričko" a někteří psové si naprosto logicky rozmýšleli ulehnout na studený beton. :-p  Nicméně  (jak by řekla Saturninova teta Kateřina) "Každý den slunce nesvítí.", Štěstí přeje připraveným." a "Těžko na cvičišti, lehko na bojišti." ..., takže jsme sice jako vždy provolali na závěr slávu nejlepším  (Linn Hany Bínové bodově převálcovala všechny závodníky), ale také jsme upřímně a  uznale zamručeli nad výkonem těch, které známe jako "ještě jsou malí" (páč nikdy nevyrostou) a těch, co se TZ účastnili poprvé, jakož všech ostatních :-))).

 

A kde budeme zkoušet příště? Jó, tak to je  na vás - neváhejte napsat do knihy co byste radši. Jestli staré teploučko  a pohodlí s následným tréninkem nebo celou zkoušku za podmínek odpovídajících ročnímu období, tedy zimě :-p.

 

Na každý pád se na vás těšíme!

Psiško