Tréninkové zkoušky 8.11. v teple! :-)

15.10.2013 18:09

ANO! Je to tak, skutečně je pro vás zkouškaře na příští termín rezervována úžasná, prostorná tělocvična, kde ani vy ani vaši parťáci nebudete šleháni větrem, zmáčeni deštěm či snad zasypáváni sněhem a budete se v tomto pokročilém čase moci plně soustředit na perfektní provedení cviků, včetně těch lehacích, které jsou hlavně pro mrňouse v chladu tak "ble".

  Kdo někdy hledal kryté zázemí pro psí aktivitu, musí být naprosto v obraze a je mu jasné o jakou nevídanou vzácnost se jedná. (Stále mám tendenci zaťukávat to do futer a stolů kudy chodím. 8-O)

  Abychom tedy s tímto zázemím mohli počítat i jindy, bude zapotřebí jisté kolektivní spolupráce a určitých opatření, neboť jsem se svatosvatě zapřísáhla, že po nás zůstane pořádek.

Tělocvična je to staršího typu, na zemi parkety. Jsou tam sprchy, toalety a malá šatna. Prosím všechny účastníky, aby s sebou měli hadry na psy pro případ, že bude mokro k utření tlap a kožichů. Uvnitř tělocvičny pak psy mějte buď v přepravkách, nebo na dekách či jiných podložkách. Pod misku na vodu podložte hadr. V tělocvičně je jedna klasická lavice, na které lze sedět, jinak tam ale bude teplo, páníčkové tedy mohou posedat po zemi. Lidská část týmu bude do tělocvičny vpuštěna pouze v čistých přezůvkách.

Všechny, kdo přijedou autem prosím, aby vzali smetáky, smetáčky a lopatky. Po skončení akce společně celou tělocvičnu zameteme a bude-li nutno, setřeme chodbičku. Nutnost takového opatření jistě chápete a už teď vám všem děkuji za spolupráci.

   Věřím, že každé nové prostředí, ve kterém TZ proběhnou, vašemu týmu přinesou další  praktickou zkušenost, vystaví psa nečekaným vjemům a zase vás posunou dál na cestě k vysněnému "véčku" 

       https://maps.google.cz/maps?oe=UTF-8&ie=UTF-8&q=Beseda&fb=1&gl=cz&hq=restaurace+beseda&hnear=0x470bf338964a6a33:0x982b8f6aca4e8c42,Klanovice&cid=0,0,9159159287101685205&ei=8nBdUoH9LYOXtAbu44G4Bw&ved=0CIoBEPwSMAs          

 Do tělocvičny se vchází ze dvorka za vraty vlevo od vchodových dveří do restaurace Beseda.