Hlášení o Poniklé :-)

03.10.2013 08:36

 

Jak jste si někteří všimli, máme za sebou Pes víkend v Poniklé a protože je dobrým zvykem naší sestry Badafy podávat z akcí hlášení, tady je i pro vás Psiškováky :-).

 

   Hlavní myšlenkou Pes víkendu bylo vyvenčit páníčky za doprovodu jejich psů. Devadesát procent sportovní náplně bylo tedy zaměřeno na poctivou devastaci těl dvounožců a psékům bylo dopřáno se na to dívat a ve skrytu psí duše se našemu hekání pochechtávat.

  Zázemí penzionu Krakonošovo zátiší nám, kromě laskavé péče Markéty a kuchaře Michala, poskytlo super podmínky pro všechny naše plánované aktivity. Squashový kurt, kde se trénovalo pod vedením Jardy od pátku až do sobotního večera, úžasné okolí, jako dělané pro terénní běh se psy - obávaný "Poniklovský trojúhelník", klidné a mírně stoupavé asfaltky :-p, které doslova volaly po časovce na kolobrnách, hřiště vystavené rannímu slunci, kde jsme se blaženě sešli k psím hrátkám, krajina širá a nádherná k venčení a procházkám... a naprosto úžasná klubovna s kulečníkem, stolním tenisem, šipkami a  fotbálkem, kde jsme po tom všem skotačení strávili v družné zábavě a tlachání báječné večery u krbových kamen a při tom mnozí zamotaní v pruzích dek vyráběli přetahovadla pro naše trpělivé chlupaté průvodce...

 

No co vám budu "bublat"... Byl to krásný víkend, sluníčko dělalo co mohlo, aby pozlatilo krajinu pomalu se chystající k zimnímu spánku, společnost byla milá až nejmilejší, diplomy byly a legrace dost..., co víc si přát, než aby nám Stvořitel Všehomíra (jak říká jeden náš vzdálený kamarád) dopřál tuhle báječnou taškařici někdy zopakovat.

Fotky z Poniklé najdete ve fotogalerii.

A vězte, že je to místo, kde plánujeme na příští rok zatím prodloužený víkend s obedience :-).