Hlášení z tréninkových zkoušek v Klánovicích

09.11.2013 05:52

   Tak máme za sebou druhá "tézetka" a zvolna se proměňujeme v organizátory - mazáky :-D. Je evidentní, že nám každé nové místo skutečně připraví přesně tu neopakovatelnou atmosféru a specifické podmínky, po jakých jsme toužily za účelem řádného zocelení týmů a jejich přípravy na "ofika".

   V Klánovicích byla možná trochu oříškem nezvyklá akustika a podle očekávání i klouzavý parketový podklad. Jinak si myslím, že to byl naprosto super prostor a mít možnost na parkety rozvinout koberce, neváhala bych tam akce se psy pořádat častěji. I tak bude klánovická Beseda záložním místem, kam se rádi vrátíme, bude-li zájem a možnost nebo v případě, že jiné, plánované místo selže.

  Ukázalo se, že 12 týmů je patrně časově únosná hranice na páteční odpoledne a večer, aby se akce dala rozumně zvládnout a vzniklo dostatečně rušivé prostředí.

  Další TZ jsme naplánovali na 13.12.2013 do netradičního prostoru v areálu Chvalské tvrzi v Horních Počernicích. Můžete se těšit na zcela vyjímečné prostory s neklouzavým povrchem, kde jedinými způsoby jak se zahřát bude běh kolem vánočního stromu a svírání hrnku s horkým čajem v dlaních :-P.

   Přesto věřím, že Vás na konci toho dne bude hřát vědomí, že jste strávili báječný a užitečný čas s óbéčkem a zase se maličko posunuli k jistějším výkonům na závodech.